Intervenție în premieră coordonată de prof. dr. Irinel Popescu la Spitalul OncoFort din București

De , 22 oct., 2013, Ştiri

Noutatea medicala oferita de Spitalul OncoFort o reprezină o intervenție chirurgicală foarte dificila efectuata unui pacient diagnosticat cu metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic.

Cu atat mai dificil a fost faptul ca pacientul era in programul de dializa de mai multi ani pentru insuficienta renala cronica, iar anestezia a fost cu totul speciala pentru o astfel de operatie, riscul de complicatii intra si postoperatoriu fiind foarte ridicat.

Interventia a fost coordonata de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu Odata cu succesul acestei dificile interventii chirurgicale m-am simtit la inceputul unui drum pe care l-am asteptat de ceva vreme, si pe care mi-l doresc cu cat mai multe impliniri” ne-a declarat „la cald” Prof. Dr. Irinel Popescu.

Operațiile desfășurate la Spitalul OncoFort devin din ce în ce mai complexe

Serviciile oferite de spitalul OncoFort in acest moment sunt orientate cu predilectie catre chirurgia oncologica laparoscopica sau deschisa. Interventiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive,  generale, genito-mamara, ORL si urologica.

In urmatoarea perioada sunt preconizate interventii chirurgicale la fel de complexe si din alte arii de competente oferite de medici chirurgi din tara si strainatate.

Imagistică la cele mai înalte standarde
Spitalul OncoFort este sustinut in ambulatoriu de un centru de excelenta in servicii de imagistica medicala (RMN, CT), unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala, iar spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunostochimice.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este leader pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral unde activeaza peste 24 de centre medicale si un spital, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

Informații suplimentare puteți obține la adresa  www.gralmedical.ro

Articole similare

Comentarii

  • sunt cheltuielile de spitatizare rambursate de casa de sanatate sau plateste pacientul din buzunar (oficial cu chitanta sau spaga).

  • Articolul asta e publicitate nici macar mascata, nu?
    Pe de alta parte sa inteleg ca dr. Irinel Popescu a trecut „in privat”?
    Si pina la urma care e operatia aia „in premierq”, ca nu ziceti mare lucru despre ea?

  • Vor fi si-n contract la anul caci de abia au inceput sa opereze. Eu sunt curios de preturi…avand in vedere ca opereaza Irinel Popescu.

  • preturile nu sunt spectaculoase ele incep de la 600Euro si ajung la 3000euro, totul depinde de ce operatie tb facuta….

  • eu am facut interventie la san si am platit 8000lei…nu au fost probleme, iar doctorii au fost profesionisti.