LiveDoc cu medicul pneumolog Magdalena Ciobanu. Care sunt cele mai periculoase boli de plămâni și ce simptome dau. PLUS: Cine are cel mai mare risc să dezvolte cancer pulmonar

LIVEDoc Video

Miercuri, pe 17 mai, între orele 12.00 și 13.00, la interviul LiveDoc, discutăm despre bolile plămânilor cu dr. Magdalena Ciobanu, medic primar penumolog. 

Se spune ca un plămân sănătos, face inima fericită. Inima nu poate trăi fără plămâni, dar nici plămânii fără inimă. Când plămânii sunt bolnavi și respirația se face cu dificultate, inima trebuie să lucreze mai mult, decât în mod normal și obosește. Ultimele statistici ale Organizației Mondiale a Sănătății au scos la iveală că principalele cauze de deces, în lume, sunt bolile de inimă care iau 15 milioane de vieți, anual și afecțiunile pulmonare care omoară 10 milioane de oameni, pe an.

Dr Ciobanu ne va explica, pe larg, cât de important e să avem plămânii sănătoși, de ce se îmbolnăvesc plămânii, care sunt cele mai grave boli de plămâni și ce simptome ar trebui să ne trimită la medicul pneumolog.

Articole similare

Eufrat este replica unui câine antic dispărut. Uite câte kilograme și ce înălțimea uimitoare are / Video
AnimalZoo
Eufrat este replica unui câine antic di ...
Emoții mari pentru Andreea Mantea! „Legam prietenii și ne cunoaștem…”
EVZMonden
Emoții mari pentru Andreea Mantea! „L ...
ALERTĂ MONDIALĂ! Pământul, supus unui IMPACT NIMICITOR de zeci de ori mai mare decât BOMBA DE LA HIROSHIMA. Breaking News.
EVZ
ALERTĂ MONDIALĂ! Pământul, supus unu ...
EXCLUSIV: Black Friday la eMAG: Iată primele reduceri. Ce telefon de top îți poți lua. Stoc limitat
CAPITAL
EXCLUSIV: Black Friday la eMAG: Iată pr ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.