Magda Vasiliu: ”Nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați

De , 28 apr., 2018, Stil de viaţă

 Jurnalista Prima TV Magda Vasiliu critica dur sistemul de asigurari de sanatate din tara noastra dupa ce, in trecut, a avut probleme grave cu copilul si a fost nevoita sa mearga la tratament in afara tarii. 

L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu. Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!! Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate! In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa-ti permiti sa-i spui unui om sa-si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N-are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv…Auzi! Sa-ti cauti sponsori ca sa-ti faci bine copilul!!! Unde dracu s-a mai pomenit asa ceva???”, a scris Magda Vasiliu, intr-o postare pe Facebook.

 

Articole similare

Comentarii

 • Foarte mare dreptatea Magda,
  Încă o speță în tara asta de idioți.
  Am sunat la o policlinică de stat din orasul Ploiești pentru o programare la analize privind grupa de sânge si RH-ul pentru o femeie însărcinată în luna 8.
  Răspunsul a fost ca pe lună în curs,respectiv Aprilie 2018 s-a epuzat lista iar numai daca vreau contra cost.
  Femeia însărcinată este angajat a cu salariu brut de 7000 ron/luna pentru care plăteste pe lună o grămadă de bani la idioți astra iar daca nu se achita intr-o lună pun poprire pe contul firmei pentru neplata CASS-ului.
  Noi pe ce sa le punem poprire?
  Sa va ia dracul cu sistemul vostru de jigodii penale.

 • Adevarul e ca daca am lua o asigurare de sanatate privată cu suma de bani pe care o dam la stat lunar am avea parte de servicii medicale oriunde în lume. Dar, așa subvenționam hoții și leneșii ce își cunosc foarte bine drepturile și nu au nici o jena sa se folosească de ele și chiar să abuzeze de ele.

 • Ar trebui incetat monopolul asigurarilor de sanatate de stat
  Daca este tot pe buzunarul asiguratilor ar trebui sa existe minima decenta sa f lasati sa ne alegem asiguratorul
  Din acelasi motiv eu am asigurare privata de sanatate costa putin mai mult decat arunc pe fereastra la stat dar surpriza sunt decontate integral pana la 300000 euro toate interventiile
  Cand pica monopolyl asigurarilor obligatorii la stat