Mierea crudă care distruge toate bacteriile verificate de oamenii de știință, chiar și supervirusurile

De , 12 apr., 2019, Medicină alternativă

Mierea cu beneficii colosale! Cunoaștem deja faptul că mierea crudă, neprocesată este fantastică pentru sănătate, dar în Australia, cercetătorii au făcut o descoperire uimitoare în legătură cu un anumit tip de miere, capabilă să distrugă toate bacteriile propuse de oamenii de știință la analize, inclusiv câteva dintre cele mai periculoase bacterii.

Descoperirile au fost publicate în European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases and Frontiers in Microbiology (1,2) și sunt de o importanță colosală, mai ales pe fundalul apariției super bacteriilor rezistente la antibiotic.

Mierea în cauză este cea de Manuka, produsă exclusiv în Noua Zeelandă. Beneficiile acestui tip de miere sunt uluitoare.

Albinele din Noua Zeelandă se hrănesc cu nectarul unei plante locale, Leptospermum Scoparium, dar și cu florile unor arbori nativi care se găsesc doar în Australia și Noua Zeelandă.

În studiile mai sus menționate, cercetătorii australieni au descoperit că mierea a distrus toate bacteriile și agenții patogeni împotriva cărora a fost testată, potrivit concluziilor prezentate de The Australian. Mierea se poate aplica și local pentru a combate infecțiile pielii, vindecă înțepături de insecte și răni sau se urmează o cură internă.

Încântarea specialiștilor a venit după ce mierea de manuka a distrus bacteriile, acestea neputând să dezvolte vreo imunitate, problema frecventă cu antibioticele din ziua de azi.

”Antibioticele actuale nu sunt eficiente prea mult timp, întrucât bacteriile vizate devin repede rezistente în fața lor, spune dr. Dee Carter de la Școala de Biostiințe Moleculare și Microbiene a Universității din Sydney. „Multe companii farmaceutice mari au abandonat producția de antibiotice datorită dificultății de recuperare a costurilor. Prin urmare, dezvoltarea de alternative eficiente ar putea salva multe vieți „.

Când vă achiziționați un asemenea tip de miere asigurați-vă că are certificat de calitate, doar mierea originală are asemenea proprietăți binefăcătoare.

Articole similare

Lasa un comentariu