10 aug., 2018

Mit sau adevăr? Sunt bărbații mai DOTAȚI vara? Există un motiv bine întemeiat pentru care nu mergi în luna de miere la Polul Nord

Intimitate

Mit sau adevăr? Mulți bărbați susțin că au erecții mai multe și mai ferme în lunile de vară, potrivit unui recent articol din revista MEL.

Uneori, apare câte o știre în presă care te contrariază, așa cum a apărut în Daily Mail un articol legat de ”penisul de vară”.

Se pare că este un fenomen observat de mulți bărbați: penisurile lor par mai mari vara și mai mici iarna.

Jurnalista Tracy Moore a cercetat fenomenul ”penisului de vară”. Se pare că un efect al căldurii este ușoara sa mărire.

Moore a făcut câteva săpături cu privire la acest mit, a verificat forumurile și a discutat cu câțiva urologi. Se pare că medicii au confirmat că există o oarecare mărire a organului sexual masculin atunci când afară este cald.

Întrucât bărbații beau mai multă apă vara, se măresc și vasele de sânge, pentru a regla temperatura, comparativ cu lunile de iarnă, când vasele de sânge se contractă.

Frigul este un cunoscut factor de micșorare peniană. Urologul Dudley Danoff, autorul celui mai recent Ghid al Sănătății Sexuale Masculine, i-a declarat jurnalistei Moore că ”vinovatul” acestui fenomen este vasodilatația.

Vasele de sânge se dilată în medii calde, iar țesutul erectil se va mări la volum maxim. Desigur, precizează medicul, volumul maxim va fi atins tot în timpul unei erecții, nu când organul este în stare flască.

Alți medici spun că aceste schimbări sunt doar iluzii optice sau, în cel mai bun caz, fluctuații temporare.

Nu înseamnă că nu trebuie să profităm de aceste schimbări, care pot accelera încrederea de sine.

Dr. Danoff a conchis: ”Există un motiv pentru care nu mergem în luna de miere la Polul Nord, ci într-o destinație însorită. Și tot așa, o cadă fierbinte este un preludiu fantastic.”

Dr. Mills a spus, pe de altă parte: ”Dimensiunea penisului în stare flască este doar o caracteristică a fluxului de sânge care circulă în penis. Cu cât este mai cald, cu atât va fi bărbatul mai… ”prezentabil”.

De asemenea, dr. Mills subliniază: ”Faceți activități specifice verii, căci dacă mergeți să vă răcoriți într-un lac rece, penisul se va micșora considerabil.”

Articole similare

De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspunsul unei iubitoare de animale te va UIMI!
AnimalZoo
De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspu ...
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: “Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”
EVZMonden
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce ...
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. Ce STAR a fost COOPTAT în SERIAL.
EVZ
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. ...
Vine urgia peste România. Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori
CAPITAL
Vine urgia peste România. Temperaturi c ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.