12 oct., 2015

Motive să gătești la aburi

Stil de viaţă, Ştiri

Metodele de gătit pot transforma alimente sănătoasă în bombe calorice care pot fi dăunătoare sănătății tale. Iată câteva motive să reconsideri gătitul cu aburi

  1. Nu ai nevoie de ulei

Cu toate că există uleiuri sănătoase cu care poți găti este mai bine să renunți la ulei. Alimentele vor avea mai puțină grăsime gătite la aburi

2. Nu irosești alimentele

Câteodată când gătești cu ulei sau prăjești poți să greșești și să lași alimentele mai mult pe foc. Asta înseamnă că arunci alimentele stricate, însă cu ajutorul aburului și a mașinii de gătit cu aburi, setezi timpul și te scapi de o grijă.

3. Gustul nu este afectat

Dacă gătești legume, acestea se vor găti foarte bine, iar aroma lor nu se va schimba.

4. Este o metodă sănătoasă

Legumele nu își vor pierde aroma și nici vitaminele și mineralele. De aceea gătitul la aburi este cea mai bună metodă de a găti sănătos.

 

Articole similare

ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu o cățelușă care a fost FOLOSITĂ PE POST DE ȚINTĂ
AnimalZoo
ȘOCANT! Uite ce s-a întâmplat cu o c ...
Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOME: “Este o POVESTE mai veche…”
EVZMonden
Bizar! Oana Zavoranu, BANTUITA de FANTOM ...
TRĂDARE la care DRAGNEA NU se AȘTEPTA! Prieteniile PERSONALE pot ZĂDĂRNICI CONTRAATACUL. „PSD are ȘANSE MARI să PIARDĂ GUVERNAREA”.
EVZ
TRĂDARE la care DRAGNEA NU se AȘTEPTA! ...
Declarație ȘOC a Olguței Vasilescu: Ce spune despre DEMISIA lui Dragnea
CAPITAL
Declarație ȘOC a Olguței Vasilescu: C ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.