18 mart., 2014

O băutură alcoolică poate preveni obezitatea și diabetul

Ştiri

Potrivit unui nou studiu prezentat la întâlnirea anuală a American Chemical Society (ACS), zahărul natural derivat din agave, denumit agavins poate proteja împotriva diabetului de tip 2 și a obezității

Cercetătorii din Mexic au făcut teste pe șoareci de laborator pe care i-au împărțit în șapte grupuri. Șoarecii dintr-un grup au primit apă plată, în timp ce rozătoarele din celelalte grupuri au primit apă cu aspartam, glucoză, fructoză, sucroză, sirop de agave sau agavins.

Șoarecii care au consumat agavins au arătat o reducere a aportului alimentar și a greutății și o scădere a nivelului de glucoză din sânge.
Deoarece agavins acționează la fel ca fibrele alimentare și nu ridică nivelul de zahăr din sânge, cercetatorii cred că ingredientul ar putea fi folosit ca  agent de îndulcire alternativă.

”Un asemenea îndulcitor poate fi folosit în siguranță și de persoanele obeze sau diabetice”, spune experta Mercedes G. Lopez.

Articole similare

Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MAȘINĂ
AnimalZoo
Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MA ...
S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!
EVZMonden
S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVE ...
Cine vrea să PUNĂ MÂNA pe România? SUPERPUTEREA care și-a întins „TENTACULELE” spre noi.
EVZ
Cine vrea să PUNĂ MÂNA pe România? S ...
Șoc pe piața media! O importantă televiziune din România s-a vândut! Cine este noul proprietar și ce sumă a plătit pentru ea
CAPITAL
Șoc pe piața media! O importantă tele ...

Comentarii

  • Asadar beti tequilla si scapati de diabet, dar faceti ciroza.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.