O nouă metodă de energizare dimineața : inhalarea cafelei. Vezi cât de sănătos e

De , 30 iul., 2015, Stil de viaţă, Ştiri

O nouă metodă de energizare dimineața își face loc printre tinerii din străinătate. În loc să bea o ceașcă de cafea, aceștia o inhalează prin același sistem prin care funcționează țigaretele electronice.

În loc de boabe de cafea, acel fum conține extract de guarana, o plantă bogat cofeinizată și taurină, un ingredient folosit în băuturile energizante.

La fel ca țigările electronice, aceste dispozitive folosesc căldura pentru a se obține anumiți vapori pe care utilizatorii îi inhalează. Cu toate astea FDA (Federația administrativă a Medicamentelor) avertizează asupra consecințelor folosirii acestor dispozitive

Deoarece au un efect energizant mult mai puternic decât o cafea obișnuită acestea pot da simptome precum palpitații, dureri de cap, dureri de stomac. Dozele mai mari pot duce la probleme cu inima și creșterea tensiunii arteriale.

Acest dispozitiv se recomandă ca fiind un supliment alimentar și compania care produce astfel de dispozitive, încearcă să o facă cât mai sănătoasă pentru utilizatorii săi.

Articole similare

Lasa un comentariu