26 apr., 2018

Ozana Barabancea, în cea mai mulată ținută, după ce a slăbit 42 de kilograme. Arată demențial!

Stil de viaţă

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos în urma operaţiei de micşorare a stomacului, face sport şi are o alimentaţie echilibrată, iar toate acestea au ajutat-o să ajungă la o siluetă de vis. Recent, a postat pe Facebook niște poze de la sala de sport, cu o ținută care-i evindețiază noua siluetă.

Soprana a reușit să dea jos 42 de kilograme și nu vrea să se oprească aici, chiar dacă a reușit să încapă și în hainele fiicei ei de 13 ani. Miercuri seara, vedeta a făcut furori în platoul unei emisiuni de televiziune. A venit îmbrăcată într-o rochie scurtă, care i-a pus în evidenţă talia trasă prin inel.

“Aceasta este rochia Gloriei, fiica mea. A fost făcută pentru ea, iar acum încap şi eu în ea. Vreau să-i mulţumesc pe această cale domnului doctor care m-a operat şi să-i transmit că îl iubesc, dar şi antrenorilor mei. Sportul este pentru mine ca aerul pe care îl respir. Am observat că atunci când nu fac mişcare am dureri mari de spate. Mai vreau să slăbesc încă cinci kilograme. Sunt foarte fericită cu noua mea siluetă. Sunt oameni care îmi recunosc vocea şi mă opresc pe stradă să mă felicite că am slăbit”, a spus ea la emisiune.

Articole similare

Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚA cu minimum 5 ani!
AnimalZoo
Atenţie! Obezitatea le SCURTEAZĂ VIAȚ ...
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe care FOSTA IUBITA a lui Catalin Cazacu l-a tinut bine ASCUNS: “Trei ani am fost căsătoriți…”
EVZMonden
Secretul a iesit la iveala! ADEVARUL pe ...
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziunii românești REVINE ÎN PRIM-PLAN. News alert în media.
EVZ
TVR A CONVINS-O! O doamnă a televiziuni ...
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță PROTESTE MASIVE!
CAPITAL
Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.