31 mai, 2013

Peste 380.000 de europeni s-au alăturat inițiativei pentru renunțarea la fumat

Ştiri

În contextul Zilei Mondiale Antifumat de anul acesta, Comisia Europeană a anunțat că peste 380.000 de europeni s-au alăturat până acum inițiativei pentru renunțarea la fumat „Ex-Fumătorii sunt de neoprit”. Acesta reprezintă un pas important în atingerea obiectivului campaniei lansate în anul 2011, de a ajuta jumătate de milion de persoane să renunțe la fumat până la finalul anului 2013.

Tonio Borg, Comisarul European pentru Sănătate și Protecția Consumatorului, a declarat: Sunt încântat de succesul campaniei Ex-fumătorii sunt de neoprit, succes confirmat de cifrele anunțate astăzi. Promovarea realizărilor ex-fumătorilor, precum și a beneficiilor renunțării la fumat – printre care îmbunătățirea stării de sănătate și economii financiare mai mari – are în mod clar efecte majore asupra oamenilor. Cu ocazia Zilei Mondiale Antifumat, doresc să transmit felicitările mele fiecărui fumător care a început să ia măsurile necesare pentru a renunța la acest obicei”.

Un număr ridicat de fumători din Uniunea Europeană utilizează iCoach pentru a renunța la fumat. iCoach este instrumentul online digital al campaniei, disponibil gratuit, ce oferă ajutor personalizat pentru renunțarea la fumat, prin intermediul email-ului și al unei aplicații mobile, în fiecare dintre cele 22 de limbi oficiale ale UE. Procentul celor care au renunțat la fumat cu iCoach este de 37%1, reprezentând persoanele care s-au declarat nefumătoare după trei luni de la înscrierea în program.

Un alt succes major înregistrat de Comisia Europeană pe drumul către o Europă „fără fum” este inițiativa „Quit Smoking with Barca”, lansată în decembrie 2012. Până în prezent, peste 72.000 de fani ai fotbalului s-au înscris în program, pentru a renunța la fumat cu sprijinul jucătorilor, antrenorilor și al întregului personal FC Barcelona. Obiectivul „Quit Smoking with Barca” este de a determina 99.000 de fani să se înscrie în program, ceea ce ar însemna ocuparea întregului stadion Camp Nou al clubului de către ex-fumători.

Articole similare

Secretul lui Sophie. Uite cum a supravieţuit patru luni pe o insulă pustie
AnimalZoo
Secretul lui Sophie. Uite cum a supravie ...
S-a aflat ADEVARUL despre RELATIA lui Teo Trandafir cu Bursucu: “Lucrurile nu o să meargă niciodată…”
EVZMonden
S-a aflat ADEVARUL despre RELATIA lui Te ...
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini cu FIGURI care PROVIN din SPAŢIU. PRIMELE dovezi ale extratereștrilor? VIDEO în articol.
EVZ
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini c ...
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE)
CAPITAL
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Că ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.