26 iun., 2018

Planete retrograde la nașterea ta. Află cu ce ”handicap” karmic ai venit pe lume

Ştiri

Merg planetele invers? Privite de pe pamant, da… In mersul lor pe orbita in jurul Soarelui – odata cu Pamantul – planetele dau impresia ca se intorc inapoi, potrivit acvaria.com.

Este doar o miscare aparenta, pentru ca in realitate, planetele merg in ritmul lor normal pe orbita lor cosmica, doar ca, privite de pe pamant, mersul retrograd apare ca un ocol, ca o intoarcere din drum.

Planetele retrograde nu au efect numai in tranzitul actual, ci au o semnificatie aparte daca apar si pe harta natala a unui om, deoarece descriu un punct sensibil din viata individului, in functie de planeta despre care este vorba.

SFAT: Consulta astrograma natala si verifica ce planete aveau mers RETROGRAD la nasterea ta. Daca nu cunosti acest aspect intreaba un astrolog.

Planetele retrograde au si o implicatie karmica, aratand planul in care, in vietile anterioare, ai acumulat cele mai mari erori, si in care vei avea acum un bagaj karmic obligatoriu de reparat.

Mersul retrograd al planetelor are o insemnatate aparte in astrologie, pentru ca este ca un semnal de alarma pentru fiecare din noi sa mai privim putin inapoi.

Practic ni se mai da o sansa sa reparam erorile trecutului, sa meditam asupra propriilor acte si decizii si sa pornim din nou. Este ca o pauza intre doua etape de viata.

Totusi, mersul retrograd al planetelor nu are efecte dintre cele mai fericite, pentru ca aduce piedici, intarzieri, intoarceri din drum, blocaje, pentru care trebuie sa depunem eforturi mai mari pe parcursul vietii.

  • Soarele si Luna nu au niciodata mers retrograd.
  • Cele mai importante si mai puternice sunt retrogradarile planetelor personale – Mercur, Venus Marte.
  • Mersul retrograd al planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto nu are o influenta directa asupra vietii umane, in particular, ci doar la nivel global.

Articole similare

Secretul lui Sophie. Uite cum a supravieţuit patru luni pe o insulă pustie
AnimalZoo
Secretul lui Sophie. Uite cum a supravie ...
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! Are legătură cu cele șase căsnicii ratete. GREU DE CREZUT CĂ…
EVZMonden
Marcel Toader, ANUNȚ de ULTIM MOMENT! A ...
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini cu FIGURI care PROVIN din SPAŢIU. PRIMELE dovezi ale extratereștrilor? VIDEO în articol.
EVZ
Google Earth NU RENUNŢĂ. Noi imagini c ...
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Călin Popescu Tăriceanu în timpul ședinței CEX a PSD, când Liviu Dragnea îl critica aspru (SURSE)
CAPITAL
Dezvăluiri incendiare! Unde se afla Că ...

Comentarii

  • Scusa dv. Sunteti doctor sau astrolog.Sau ghicitor

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.