Poveste adevarata: “Mama mea s-a maritat cu fostul meu sot”. Reactia familiei a distrus-o pe femeia asta si pe copilul ei!

De , 13 dec., 2015, Ştiri

Povestea adevarata a unei femei din Statele Unite ale Americii a dat peste cap lumea celor care i-au citit confesiunea.

Ea a relatat cum mama ei a ajuns sa se casatoreasca cu fostul ei sot si cum copiii ei au ajuns sa il vada pe propriul lor tata in relatii amoroase cu bunica lor.

“Eu si fostul meu sot am divortat acum mai multi ani. Acum 6 luni, mama m-a informat cu cea mai mare nonsalanta ca ea si fostul meu sot au o relatie deja de cativa ani. De-a lungul timpului, cat am fost impreuna, am avut suspiciunile mele dar de fiecare data cand am ridicat problema, am fost asigurat ca totul este ok. Se pare insa ca ei au inceput sa aiba o relatie imediat ce eu si el am divortat.

Continuarea pe Lyla.ro

Articole similare

Comentarii

  • AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI. Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Ce oferim: -plata se calculează în funcție de implicare și realizări -instruire gratuită prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru) Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Trimite-ti un email cu ”detalii” la: natalypostica25@gmail.com