Elena Udrea și-a PIERDUT copilul. Cum a reacționat fostul ministru al Turismului și cât de GRAVĂ este situația

De , 30 mart., 2018, Ştiri

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a transmis, după ce a pierdut unul dintre gemeni, că în această perioadă trebuie să stea în pat pentru a preveni orice risc, precizând că se simte bine.

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat. Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a transmis Elena Udrea, pentru „Star Matinal”.

De altfel, Elena Udrea este monitorizată de medic din două în două zile după ce a pierdut unul dintre gemeni, avocatul acesteia Alexandru Chiciu precizând, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

„Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital la ora 2 noaptea – este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile. Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil”, a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, avocatul Alexandru Chiciu.

Articole similare

Lasa un comentariu