20 mart., 2018

Revoltător! Multe ALIMENTE INTERZISE există în meniurile grădinițelor. Care sunt cele mai nocive și de ce trebuie să ne ferim copiii de așa ceva

Ştiri

Deși toată lumea știe că organismul unui copil este mult mai fragil, iar cei mici trebuie hrăniți conform nevoilor vârstei lor, în multe grădinițe din România se regăsesc în meniuri cereale rafinate, pâine cu brânză topită, sarmale şi papanaşi cu smântână.

Bogate în E-uri, chimicale şi calorii goale, produsele apar în farfuriile din zeci de creşe şi grădiniţe. Asta în ciuda faptului că avem o lege clară încă din anul 2008, care pune pe lista neagră alimentele cu un conţinut mare de zahăr, grăsimi şi calorii. Pe hârtie, pare limpede pentru toată lumea, relatează digi24.ro.

„Această legislaţie presupune reguli stricte în ceea ce priveşte alimentaţia copilului. Sunt mai multe produse. Ele chiar nu se utilizează în unităţile de învăţământ: grăsimile acelea foarte concentrate, smântâna foarte grasă este folosită mai rar – şi mai ales brânza topită este cu desvăvârşire interzisă. Brânza topită este expres precizată în legislaţie ca nefiind recomandată a fi dată copilului”, spune Gina Iordache, inspector şcolar.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel, iar meniurile sunt halucinante! Copiii încă sunt serviți cu mezeluri, brânză topită, sosuri hipercalorice și goale nutritiv.

Deși revoltător, se pare că practica nu dispare, iar nutriționiștii și părinții se întreabă când se va schimba ceva.

Articole similare

Reacţia unei tinere când a primit în loc de inel… un CĂŢELUŞ. Imaginile au devenit VIRALE
AnimalZoo
Reacţia unei tinere când a primit în ...
Uluitor! A fost dezvaluit cel mai mare SECRET al Andreei Esca. Stirista a vobit despre MOMENTUL in care si-a pierdut VIRGINITATEA: “Aveam obsesia asta…”
EVZMonden
Uluitor! A fost dezvaluit cel mai mare S ...
Arșinel REACȚIONEAZĂ în sfârșit, după ATACURILE repetate ale lui Bendeac la adresa sa. Se lasă cu SCANDAL în showbiz?.
EVZ
Arșinel REACȚIONEAZĂ în sfârșit, d ...
Ion Țiriac, lovitură năucitoare pentru Gabriela Firea! Rolul lui Emil Boc
CAPITAL
Ion Țiriac, lovitură năucitoare pentr ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.