S-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu! Medicii legiști au explicat

De , 16 ian., 2020, Ştiri

Cristina Țopescu va pleca definitiv joi pe ultimul său drum, însoțită de regretele profunde ale tuturor celor care au iubit-o și respectat-o.

Celebra jurnalistă a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, după ce o vecină a alertat poliția, îngrijorată de faptul că nu a mai văzut-o deloc în ultimele săptămâni.

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au efectuat miercuri necropsia inimii Cristinei Țopescu. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, sunt de părere specialiștii.

În timpul disecției inimii Cristinei Țopescu, intervenție care a durat peste două ore, legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului vedetei de televiziune se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

Cristina Țopescu va fi incinerată joi la Crematoriul Vitan Bârzești, cum se pare că și-ar fi dorit. Pe toată durata necropsiei inimii Cristinei Țopescu, în sala de autopsie s-au aflat și polițiști judiciariști de la IPJ Ilfov, care au filmat întreaga intervenție medico-legală, potrivit cotidianului Libertatea.

Articole similare

Lasa un comentariu