6 iun., 2018

Somon cu 85% HERING în compoziție! Heringul congelat și potențiatori cu gust de somon, varianta ideală de a înșela cumpărătorii

Ştiri

Atenție mare când cumpărați pește! Comisarii de control au amendat patru magazine Mega Image cu suma de 90.000 lei.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au descoperit că unităţile vindeau ca somon un produs care conţinea 85 la sută hering.

De asemenea, echipele de control au oprit temporar prestarea de servicii în zonele de preparare a mâncărurilor deoarece lipsea autorizaţia sanitar veterinară, relatează News.ro.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, a declarat, marţi, că reprezentanţii instituţiei au verificat patru magazine Mega Image din Constanţa.

Comisarii au descoperit că în unităţile respective era vândut ca somon un produs cu o componenţă de 85 la sută de hering, potrivit News.ro.

Horia Constantinescu a afirmat că au fost aplicate amenzi în valoare totală de 90.000 de lei pentru practici comerciale înşelătoare, nerespectarea condiţiilor de depozitare şi preţuri diferite la casa faţă de raft.

Şeful CJPC a mai spus că, din informaţiile pe care le deţine, produsul respectiv provine din hering congelat, lăsat la dezgheţat în cuve mari, în apă, iar deasupra acestuia este pus potenţiatorul de gust de somon.

Totodată, în urma controlului de la magazinele Mega Image comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au decis oprirea temporară a prestării de servicii pentru zonele de procesare a mâncărurilor şi preparatelor pentru lipsa autorizaţiei sanitar veterinare.

Articole similare

Cercetătorii au descoperit de ce dau câinii din coadă
AnimalZoo
Cercetătorii au descoperit de ce dau c ...
Dan Bittman a rupt tacerea si a dezvaluit ADEVARATUL MOTIV pentru care NU s-a casatorit pana acum cu MAMA copiilor sai
EVZMonden
Dan Bittman a rupt tacerea si a dezvalui ...
Secretul lui Yamato Zaharia. FAIMOSUL de la Exatlon este singurul român cu nume japonez!.
EVZ
Secretul lui Yamato Zaharia. FAIMOSUL de ...
LOVITURĂ de la UE pentru România: Țara noastră tocmai a fost CONDAMNATĂ!
CAPITAL
LOVITURĂ de la UE pentru România: Țar ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.