Sorina Pintea, control în toiul nopții la unul dintre cele mai reclamate spitale din România. Ministrul Sănătății s-a declarat dezamăgit

De , 28 mart., 2019, Ştiri

Surpriză de proporții în toiul nopții la unul dintre spitalele românești cu cele mai multe reclamații din partea pacienților.

Ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, a decis că este cazul să verifice personal situația din această unitate spitalicească, fără să-și anunțe vizita în prealabil, potrivit digi24.ro.

Așadar a descins la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu noaptea trecută și a luat la pas toate secțiile, începând cu Unitatea de Primiri Urgenţe.

La finalul vizitei, Sorina Pintea s-a declarat dezamăgită de cele găsite la acest spital: ”Au fost foarte multe reclamaţii în ultima perioadă, am constatat că e cazul să vin, să văd cu ochii mei anumite aspecte. Nu mi-a plăcut ce am văzut! N-am verificat nimic. Pur şi simplu, am mers pe secţii şi am observat, aşa cum face un fost manager.”

Plângerile făcute împotriva acestui spital au fost făcute nu doar de pacienți, ci și de medicii care lucrează acolo și reclamă lipsa apei calde, a medicamentelor, plus o mulțime de alte probleme.

Corpul de Control al ministerului se află în aceste zile la Târgu Jiu. Verificările se fac după ce mai mulţi medici s-au plâns de lipsa echipamentelor de protecţie. Controale se fac şi la Secţia Psihiatrie, acolo unde doi bolnavi au fost filmaţi de o angajată a spitalului aproape dezbrăcaţi.

Articole similare

Lasa un comentariu