27 ian., 2013

Sursa Medicul de Gardă: “România are doctori care omoară oameni din neștiință. Pacienții sunt folosiți drept cobai”

Asigurări

Autor:  Dan Andronic,  Andreea Udrea

„Evenimentul Zilei” vă prezintă partea a doua din interviul-eveniment cu sursa „Medicul de Gardă”. Veţi afla de ce preferă marile firme de medicamente să-şi testeze produsele pe pacienţii din România, care este efectul deciziei actualului ministru al Sănătăţii de a lua banii de la spitalele private şi de a-i duce la stat şi cum este pregătită noua generaţie de medici.

EVZ: Cum funcţionează Sistemul Informatic Unic Integrat(S.I.U.I)? E un pas înainte în a controla banii care intră în sistemul de sănătate?
“Medicul de Gardă”: Atunci când a fost introdus( decembrie 2010), au fost luate toate bazele de date cu cetăţenii din România şi puse într-un singur loc. Acum el este o bază de date integrată. Fără SIUI toate proiectele din sănătate de la ora actuală, de la card de sănătate, la reţetă electronică, ar fi fost imposibil de realizat.

CITIŢI INTERVIUL INTEGRAL PE EVZ.RO

Articole similare

Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MAȘINĂ
AnimalZoo
Scene ȘOCANTE: A legat un CÂINE de MA ...
Incredibil! NU o sa iti vina sa crezi cum arata Mihaela Radulescu in tinerete, pe vremea cand avea 32 de kilograme in plus – FOTO
EVZMonden
Incredibil! NU o sa iti vina sa crezi cu ...
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autoritățile INTERVIN de URGENȚĂ.
EVZ
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autorităț ...
Șoc pe piața media! O importantă televiziune din România s-a vândut! Cine este noul proprietar și ce sumă a plătit pentru ea
CAPITAL
Șoc pe piața media! O importantă tele ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.