Trasaturile femeilor de care se feresc barbatii

De , Intimitate

Potrivit ultimelor studii, barbatii se feresc de femei atunci cand aceseta au o serie de trasaturi de comportament specifice. Este vorba despre diverse feluri in care femeile reactioneaza in diverse situatii, care-i fac pe barbati sa fuga de ele mancand pamantul.
Aceste trasaturi ale femeilor de care se feresc barbatii pot parea lucruri infime pentur majoritatea femeilor, insa baratii le considera adevarate motiv pentru a lasa balta o femeie.
Sociologii pun acest fel de a fi al barbatilor pe seama faptului ca isi doresc sa fie mereu liberi, sa u fie cicaliti si sa nu li se dea ordine.
ASADAR, IATA TRASATURILE FEMEILOR DE CARE SE FERESC BARBATII
– Barbatii se feresc de femeile care plang des. In eventualitatea unei casnicii, instincitv nu isi doresc o femeie care sa fie foarte slaba si foarte sensibila, ci mai degraba un partener, un complice in tot ceea ce realizeaza.
– Barbatii se feresc de femeile care fac sex la prima intalnire. In acest caz, o astfel de femeie va fi parasita la scurt timp de un barbat care are casatoria in perspectiva pentru ca i se vaparea a fi destul de ..usoara. Este de ajuns sa treaca doua intalniri pana la a face sex, pentru ca barbatul sa nu aiba aceasta atitudine.
Continuarea pe Lyla.ro

Articole similare

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.