Uleiul care ucide 97% din celulele cancerului de plămâni. Are un puternic efect antiseptic

De , 17 ian., 2019, Medicină alternativă

Uleiul aceste miraculs, condiment popular de origine mediteraneană, este folosit în medicina ayurvedică și in medicina tradițională datorită antioxidantului puternic pe care îl conţine, cât şi datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antifungice (de eliminare a candidei).

Principala componentă a uleiului de cimbru, căci despre el este vorba, este timolul, un antiseptic, antiviral și antifungic puternic. Timolul aparține unei clase naturale de compuși numiți „biocide”, substanțe cunoscute pentru capacitatea lor de a distruge organismele dăunătoare.

Potrivit studiilor centrate pe proprietățile acestui ulei-minune, acesta ucide bacilul antrax, bacilul febră tifoidă, meningococcus, agentul responsabil de tuberculoză și este activ împotriva bacteriilor salmonella și stafilococ.

Însă, cea mai importantă descoperire cu privire la acest elixir relevă incredibila sa capacitate de a ucide până la 97% din celulele canceroase pulmonare. Cercetările au arătat că dacă se amestecă cimbru și ulei de măsline, acest amestec va spori disponibilitatea hidroxitirozolului, cel mai puternic compus anticancer din uleiul de măsline. Acesta ar putea fi motivul pentru care grecii au aproximativ jumătate din rata de cancer, comparativ cu SUA și restul Europei.

Datorită puterii sale miraculoase de a lupta cu celulele canceroase, cercetătorii turci susțin că acest ulei “poate fi un candidat promițător în dezvoltarea de noi medicamente terapeutice și pentru tratamentul cancerului de san.”

Beneficiile uleiului de cimbru nu se opresc aici. Acesta are multe alte proprietăți care îl ridică la rang de panaceu:

– întărește nervii, memoria, combate senzația de epuizare și depresie
– întărește sistemul imunitar
– ajută in lupta împotriva răcelii, gripei, infecțiilor și frisoanelor
– este un stimulent bronșic și pulmonar
– ajută în probleme circulatorii
– combate durerile musculare și reumatismul

Atenție!!!

Uleiul de cimbru este foarte puternic și nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau în caz de hipertensiune arterială. Din cauza fenolilor (carvacrol și timol), acesta poate provoca iritații ale pielii! Consultați medicul sau farmacistul dacă doriți să îl foosiți, acest articol are caracter informativ și educațional și nu substituie consultul medical.

Articole similare

Comentarii

  • Nu aţi găsit un student la medicină ca să scrie corect lista bacteriilor? Auzi, „bacilul responsabil de tuberculoză”!? De bacilul Koch nu s-a auzit la voi în sat? De celelalte nu mă mai leg că mă enervez mai ales că titlul paginii conţine şi denumirea de „Doctor”. O ruşine!

  • Va rog sa-mi spuneti cum se administreaza

  • Daca tot vreti sa ajutati pe cei suferinzi ,si este adevarat cu acest ulei de cimbru ,puteti sa explicati cum se admlnistreaza ,am observat ca nu raspundeti celor interesati ,este ceva serios sau este o poanta ca multe altele ,in zilele noastre multi proroci au aparut sper sa nu jignesc da acesta e adevaril.

  • Postacul este doctor cum.sunt eu stareț la Muntele Athos!

  • Buna ziua! Biata mama toata viata ei a baut ceai de cimbri si toate buruenile posibile si a facut tot felul de uleiuri fara ca sa fie bolnava( preventiv) si saraca se ia a murit de cancer la o varsta mult prea devreme 63 de ani nu cred ca era chiar asa de duca , asa ca cu internetul asta toti care lucreaza acasa pe internet nu fac decat sa castige bani nemunciti…rusine . O zi buna va doresc!