8 feb., 2018

Un alt spital județean a intrat în CARANTINĂ. România, sub asediul GRIPEI

Ştiri

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a intrat joi în carantină, după ce miercuri DSP a anunţat confirmarea a patru cazuri de gripă în judeţul Buzău, dintre care doi copii în vârstă de doi, respectiv cinci ani.

“Niciunul dintre bolnavi nu a fost vaccinat antigripal. Principala secţie în carantină este cea de Nou Născuţi, după care urmează Pediatria, ATI, Obstetrică, Chirurgie şi Oncologie”, a declarat pentru AGERPRES directorul medical al spitalului, Dragoş Porumb.

Potrivit sursei citate, între anumite intervale orare accesul este permis pentru o perioadă de 10 minute, cu echipament de protecţie.

DSP Buzău a primit miercuri confirmarea de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase a depistării îmbolnăvirii a patru persoane din judeţul Buzău, fiind vorba despre un adult de 37 de ani şi de trei minori de 2, 5 şi 16 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Buzău, inspectorul Mihaela Volineagu, doi dintre minori, cel de 16 şi de 5 ani, precum şi adultul sunt internaţi, sub tratament, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale “Dr. Victor Babeş” din Capitală.

“Copilul de doi ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean şi fost trimis la spitalul de profil din Capitală, unde a avut o internare de o zi, tot în unitatea medicală amintită, acum acesta aflându-se acasă sub tratament”, a mai declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al DSP Buzău a precizat că până în prezent în judeţ 19.000 de persoane au fost vaccinate, acţiunea fiind în derulare.

Articole similare

Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului spune ce nu-i PLACE
AnimalZoo
Atenție! Cel mai bun PRIETEN al omului ...
Medicii au  dat VERDICTUL CRUNT! Mihai Bendeac a vorbit despre lupta grea pe care o duce cu o BOALA SINISTRA: “Am un singur gand ce ma ajuta sa lupt…”
EVZMonden
Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Mihai B ...
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂNII. ALERTĂ NAȚIONALĂ.
EVZ
S-a DECIS! LOVITURĂ pentru TOȚI ROMÂN ...
Suma uriașă pe care o plătește Udrea pentru a scăpa de închisoare
CAPITAL
Suma uriașă pe care o plătește Udrea ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.