10 mai, 2018

Un cântăreț celebru a spus că nu face niciodată asta, în pat, cu soția lui. ”Sunt alte reguli pentru bărbați, noi suntem regi”

Intimitate

Într-un interviu din 2015, celebrul cântăreț Dj Khaled a spus că nu își satisface oral soția, niciodată, deși lui îi place să primească acest lucru. Dj-ul spune că există reguli diferite pentru bărbați și că ei ar trebui tratați ca niște regi. 

”O femeie trebuie să-și slăvească bărbatul-regele. Dacă te dedici unei femei, ea trebuie să fie recunoscătoare. Și un bărbat trebuie să-și slăvească regina. Dar face asta întrebând-o cum a fost cina, îți place casa în care locuiești, îți plac hainele pe care ți le cumpăr? Eu am grijă de familia mea, muncesc pentru asta,” a spus rapperul.

Cel care îi lua interviul l-a întrebat dacă nu îi face sex ora soției lui? Cântărețul a spus în repetate rânduri că nu face așa ceva, însă nu i se pare normal ca o femeie să refuze să ofere sex oral bărbatului ei. ”Sunt reguli diferite pentru bărbați, înțelegi? Trebuie să înțelegi că noi suntem regi. Sunt lucruri pe care poate o femeie nu vrea să le facă, dar trebuie să le facă, dar noi, bărbații nu o să facem ce ni se cere,” a completat Dj Khaled.

Articole similare

Deparazitarea interna la PUIUL DE CÂINE corect, eficient şi fără riscuri! „Când achiziţionăm un puiuţ de câine…!
AnimalZoo
Deparazitarea interna la PUIUL DE CÂINE ...
S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVEREA INCREDIBILA lasata de Marioara Zavoranu. Atentie, este vorba de MILIOANE DE EURO!
EVZMonden
S-a aflat ADEVARUL! Oana Zavoranu si AVE ...
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autoritățile INTERVIN de URGENȚĂ.
EVZ
ANUNȚ CRUNT pentru Dragnea. Autorităț ...
Surpriză de proporții! Care este cea mai profitabilă companie din România
CAPITAL
Surpriză de proporții! Care este cea m ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.