24 oct., 2016

Vor fi obligați părinții să își imunizeze copiii? Ce presupune legea vaccinării care va fi aplicată în curând

Ştiri

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății a declarat că legea vaccinării este în curs de elaborare. Referitor la obligativitatea vaccinărilor, Voiculescu a lăsat să se înțeleagă că va exista o relaxare în cadrul legii, iar părinții care refuză vaccinul nu vor mai fi amendați. 

Legea vaccinării va fi asumată de întregul guvern, a declarat la Digi24 ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu. El a precizat că, în opinia sa, cei care refuză să îşi vaccineze copiii trebuie cel puţin să se informeze bine înainte de a lua această decizie.

„Susţin vaccinarea şi susţin importanța vaccinurilor. Avem legea vaccinării, pe care o avem în pregătire şi care o să fie disponibilă public în următoarele săptămâni”, a declarat Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă susține obligativitatea vaccinărilor, el a răspuns: „Poziţia mea e următoarea: trebuie cel puţin să iei o decizie informată, dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, să fii dispus să iei toate informaţiile despre riscurile şi beneficiile vaccinurilor şi să iei o decizie informată”.

Articole similare

De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspunsul unei iubitoare de animale te va UIMI!
AnimalZoo
De ce o PISICĂ și NU un CÂINE? Răspu ...
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce DRAMĂ a trăit! Andreea Marin, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE din viaţa sa: “Trebuie să rămân cu picioarele pe pământ…”
EVZMonden
Toţi o admiră, însă puţini stiu ce ...
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. Ce STAR a fost COOPTAT în SERIAL.
EVZ
Las Fierbinti a produs MAREA SURPRIZĂ. ...
Vine urgia peste România. Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori
CAPITAL
Vine urgia peste România. Temperaturi c ...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.