Vrei să slăbeşti dar ţi-e greu să renunţi la fastfood? Iată ce plantă te poate ajuta să pierzi în greutate chiar dacă nu faci nicio schimbare de alimentaţie

De , 10 sept., 2013, Stil de viaţă

Dacă îți este greu să renunți la alimentele preferate dar ai suficientă ambiție încât să faci exerciții fizice regulat, există o plantă care te va ajuta să slăbește chiar și în aceste condiții.

Ghimbirul este unul dintre aliaţii de nădejde ai persoanelor care vor să dea jos kilogramele în plus. În procesul de slăbire, pe lângă consumul constant de ghimbir, se recomandă şi efectuarea de exerciţii fizice regulate.

Folosit încă din antichitate, ghimbirul are un rol important în tratarea problemelor digestive. Mai exact, ghimbirul calmează durerile stomacale şi normalizează digestia, ceea ce duce la o bună funcţionare a sistemului digestiv pentru a putea susţine procesul de slăbire.

Potrivit specialiştilor, ghimbirul stimulează metabolismul, ceea ce determină arderea rapidă a caloriilor. În cazul persoanelor care consumă ghimbir frecvent, senzaţia de saţietate de instalează rapid şi astfel se reduce numărul de calorii consumate. Şansele de a slăbi sunt mai mari atunci când în cura de slăbire se introduce ghimbirul, decât dacă s-ar opta doar pentru dietă şi exerciţii fizice.

Acest lucru este susţinut de numeroasele studii realizate pe şoarecii de laborator, care au fost hrăniţi cu alimente bogate în grăsimi, dar care au reuşit să slăbească după ce le-a fost administrat ghimbir.

Articole similare

Comentarii

  • Tot citesc ca ghimbirul face minuni, dar nicaieri nu am gasit cum exact sa il folosim .De exemplu, pentru slabit, cum preparam ghimbirul?
    Ce sa cumparam, ghimbir din supermarket sau ceai de la plafar?
    Si daca luam radacina, ce facem cu ea?Sper ca intelegeti exact la ce ma refer.Astept o lamurire… Multumesc

  • Draga calota Cristina.puteti cumpara ghimbir asa cum e el,doar trebuie spalat si cate putzin razuit, o jumate de lingurita ,trebuie asa inghitzit.Pishca putzin dar se bea nitzica apa dupa ghimbir.Puteti lua de 2x pe zi!! NU prea mult!!!!